HÜDA PAR üyelerinden ABD’ye sert tepki

ABD'nin konsolosluk binası önünde toplanan HÜDA PAR üye ve gönüllüleri siyonist rejimin baş destekçisi ABD'ye sert tepki gösterdi.

Siyonist işgal rejiminin Filistin halkına soykırıma varan katliamlarını koşulsuz destekleyen ABD’nin konsolosluk binası önünde toplanan HÜDA PAR üye ve gönüllüleri siyonist rejimin baş destekçisi ABD’ye sert tepki gösterdi.

İşgal rejiminin Filistin topraklarında haftalardır sürdürdüğü katliamlar devam ederken, son günlerdeki artan katliamlar karşısında Müslümanlar ayağa kalkarak tepkilerini göstermeye devam ediyor.

İstanbul Sarıyer’de bulunan ABD konsolosluğu önünde bir araya gelen HÜDA PAR üye ve gönüllüleri; Filistin’e destek mesajını yenilerken, siyonizmin destekçisi ABD’yi telin etti.

Konsolosluk önünde bir konuşma gerçekleştiren HÜDA PAR İstanbul İl Başkanı İsa Güvendik, “ABD dün nasıl Afganistan’dan defolup gitmek zorunda kaldıysa Allah’ın izniyle mutlaka birgün Filistin’den de defolup gidecek.” dedi.

“Müslümanların rahat etmediği dünyada size bundan sonra asla rahat yüzü yok”

Okunan Kur’an-ı Kerim tilaveti sonrasında konuşan Güvendik, “Asla sessiz kalmayacağız ta ki bu zulüm son bulana kadar. Sesimiz kısılmayacak, yerimizde durmayacağız ve hiçbir zaman susmayacağız. Onlara şunu hep haykıracağız; Müslümanların rahat etmediği dünyada size bundan sonra asla rahat yüzü yok. Zulmeden zalimler var; bir de zulme sessiz kalanlar, zalime destek olanlar var. Bir de mazlumun yanında olduğunu haykıran, mazlumla yan yana durduğunu söyleyen, mazlumla yan yana olmaktan vazgeçmeyenler var; işte biz onlarız. Dünyanın sonu da gelse onlar istediği kadar zulmetseler biz asla mazlumun yanında olmaktan, mazlumun sesine ses, nefesine nefes olmaktan geri durmayacağız. Bundan sonra emin olsunlar ve bilsinler ki; Müslümanlar sessiz kalmayacak. Zulüm bitene kadar, onlar zulmünden vazgeçene kadar; dün bizim olan, bugün bizim olan, yarın da bizim olacak Filistin’den ve tüm İslam topraklarından çekilene kadar onlara rahat yüzü yok. ABD dün nasıl Afganistan’dan defolup gitmek zorunda kaldıysa Allah’ın izniyle mutlaka birgün Filistin’den de defolup gidecek.”dedi.

“Ey Ebu Ubeyde, sen konuş dünya sussun, sen konuş herkes dinlesin”

Ve görecekler Müslümanlar nasıl direnirler, nasıl birlikte hareket ederler, nasıl öfkelenirler şeklinde konuşmasına devam eden Güvendik, “Unutmasınlar; dün kollarını ve bacaklarını kırdıkları Filistinli çocuklar şimdi büyüdüler. Birinin ismi İzzeddin El Kassam, birinin ismi Ahmet Yasin, birinin ismi Ebu Ubeyde ve arkdan gelenlerin hepsi onları örnek alıyor. Artık eskisi gibi bir dünya yok. Bu dünyada zulmünüzden vazgeçmediğiniz sürece gülmek yok, Müslümanlar rahat etmezse siz de rahat etmeyeceksiniz. Göreceksiniz bu sene doğan çocukların içinde ismi en fazla olanlar Ebu Ubeyde olacak. Evlatlarımıza senin ismini koyacağız. Diyeceğiz ki; ‘Ey Ebu Ubeyde, sen konuş dünya sussun, sen konuş herkes dinlesin. Sessizlik, Ebu Ubeyde konuşuyor. Söz Ebu Ubeyde’nin. Haydi söyle bugün nereyi vurdunuz, kimleri vurdunuz, kime hesap sordunuz; izzetinle, şerefinle. Arkandayız, yanındayız, sana dua ediyoruz.”şeklinde konuştu.

“Mezar taşlarımızda senin ismin yazıyor ey Ebu Ubeyde”

Güvendik, “Bütün ülkeler, İslam ülkelerinin halkları Filistinli kardeşlerimizin yanındadır ama biz en çok biz senin yanında olmak zorundayız. Tarihi birlikteliğimiz var, imani birlikteliğimiz olduğu gibi Çanakkale’deki mezar taşlarında sizin isminizi okuyoruz. Mezar taşlarında yazıyor; Gazze’den Ebu Ubeyde, Filistin’den Ahmet, Kudüs’ten Mehmet… Mezar taşlarımızda senin ismin yazıyor ey Ebu Ubeyde. Bu zulüm bitene kadar Allah’a yalvarıyor ve dua ediyoruz; Allah’ım bu kadar güzel amellerin içinde bu izzetli ve şerefli duruşun içinde bu direnişin içinde bize de yer ver ya Rabbi.” diye konuştu.

“Şimdi Gazze’de binlerce Selahaddin-i Eyyubi var; hepsi hazırlanmışlar, kuşanmışlar ve o zalimlere yaptıkları zulmün hesabını soracaklar”

Anladık ve öğrendik ki İslam ümmetinin içinde çok yiğit var diye belirten Güvendik, “Ya Rabbi bize bir Selahaddin gönder diyorduk. Hamd olsun Allah’a bundan sonra Selahaddin’in adı Ebu Ubeyde’dir. Gördük çok Selahaddin çıktı ve Allah’ın izniyle şimdi Gazze’de binlerce Selahaddin-i Eyyubi var; hepsi hazırlanmışlar, kuşanmışlar ve o zalimlere yaptıkları zulmün hesabını soracaklar. Bundan sonra Ebu Ubeyde konuşacak, İzzeddin El Kassam adım atacak ve onların sözde parlementerleri parlementolarında hüngür hüngür ağlayacak. Haydi cesaretiniz varsa gönderin evlatlarınızı Gazze’ye, cesaretiniz varsa ey zalimler çocuklarınızı güle oynaya gönderin bakalım; Filistin kiminmiş, Gazze kiminmiş, Kudüs kiminmiş göreceksiniz. Filistin’i boşaltacaksınız, def olacak ve gideceksiniz. Tüm İslam ülkelerinden tek tek def olacaksınız.” ifadelerini kullandı. (İLKHA)

Bu Haberi Paylaşın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu